Vacatures

Ben jij een enthousiaste, pragmatische professional met pit? Is geen uitdaging je te groot en wil je jezelf snel ontwikkelen? Word dan lid van het team van LBVD.

Op dit moment zoeken we een:

Goede sfeer en prima arbeidsvoorwaarden

Je kunt bij LBVD rekenen op een informele, collegiale werksfeer met uiteenlopende uitdagingen. Je ontvangt een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een gezamenlijke lunch en twee-wekelijkse stoelmassages. Wij werken hard maar er is altijd ruimte voor ontspanning, zoals een ballonvaart, lekker eten of een gezellige borrel.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei neemt bij ons een centrale plaats in. Je hebt alle ruimte en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke coach die je intensief begeleidt, zodat je snel op een hoger niveau komt.

Vakmensen met pit en potentie

LBVD is een ambitieuze expert in informatiebeveiliging. Onze klanten zijn bijzonder, onze manier van werken is bijzonder en dat geldt ook voor onze professionals. Zij zijn deskundig op de gebieden Techniek, Organisatie en/of Mens, ze zijn creatief, positief ingesteld en resultaatgericht. Ze houden van hun vak, ze zijn communicatief en willen klanten en elkaar inspireren.

Is werken bij LBVD iets voor jou?

Is werken bij LBVD iets voor jou? LBVD is altijd op zoek naar nieuw talent, dat veel in huis heeft. Op professioneel, maar ook op persoonlijk gebied. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers