CATCH

De urgentie van informatiebeveiliging dringt vaak lastig tot medewerkers door. Zeker als het gaat om dagelijkse werkzaamheden. Maar ook leidinggevenden onderschatten de risico’s op dit gebied. Hoe maakt u als beveiligingsfunctionaris duidelijk hoe kwetsbaar de organisatie is voor hackers, voor pech of voor fraude? CATCH kan u daarbij helpen. CATCH creëert het besef hoe belangrijk informatiebeveiliging is bij het uitvoeren van dagelijkse taken.

CATCH als communicatiemiddel

CATCH is de LBVD-verzamelnaam voor workshops, trainingen, roadshows en presentaties. Specialisten van LBVD communiceren makkelijk en in begrijpelijke taal, ook over ingewikkelde onderwerpen. In korte sessies zijn we in staat uw boodschap helder over te brengen. Daarbij richten we ons vooral op de Mens achter de medewerker want veiligheid en beveiliging moet je op- de-man aanbieden. Iedere medewerker heeft een eigen verantwoordelijkheid, die we enthousiasmeren met CATCH.

Medewerkers zijn op de hoogte van risico’s

Uw medewerkers zijn door CATCH beter op de hoogte van de risico’s in hun eigen werkproces. Niet alleen ICT-medewerkers snappen na CATCH beter hoe een aanvaller denkt. Ook proceseigenaren en directieleden hebben beter inzicht in wat er mis kan gaan. Na CATCH begrijpt iedereen beter waarom software-updates nodig zijn, en waarom screensavers bestaan. Ook legt men gemakkelijker de relatie tussen incidenten en andere vormen van informatie dan digitaal: menselijke-, telefonische-, en papieren informatie.

Opdrachtgevers