De Sint is in het land!

Met de komst van de Sint start een feestelijke periode in Nederland voor kinderen groot en klein.
Voor LBVD de tijd om na te denken over (eindejaars-)geschenken. Zoals een groot deel van u heeft mogen ervaren gebruikt LBVD net als de Sint, deze tijd om iets aan kinderen te schenken.

Ieder jaar sturen wij rond Sinterklaas een kaart aan onze relaties.
De Sinterklaaskaart bevat een rijm op naam. In de rijm wordt uitgelegd dat LBVD niet aan “kerstkado’s” doet maar de fondsen daarvoor besteedt aan een goed kinderdoel. LBVD schenkt de waarde van uw kerstkado in deze Sinterklaastijd aan kinderen die het moeilijk hebben.

Dit jaar hebben we een bedrag mogen storten in het sponsorfonds van Plan Nederland. De fondsen zijn bedoeld voor acties tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen in het oosten van Zambia. Elke dag plaatsen zij een update op hun website zodat u de avonturen van de deelnemers op de voet kunt volgen. Dagelijks worden er persoonlijke verslagen geschreven en video’s gemaakt om de ervaringen in Zambia vast te leggen.

Volg Cycle for Plan Zambia hier

Namens alle kinderen, ook die in Zambia zeggen wij: dank voor uw vertrouwen in LBVD het afgelopen jaar. Wij hopen het komend jaar wederom te mogen waarmaken.