Interim voor Professionals

In de twaalf jaar dat LBVD bestaat hebben we veel vrienden en kennissen gemaakt: ZZP’ers, professionals in vaste dienst, afstudeerders, pensionado’s die hun kennis nog wat willen uitdragen.

Onze brede expertise, onze pragmatische aanpak, onze effectieve collega’s en onze zeer diverse klantengroep maakt werken voor LBVD aantrekkelijk voor professionals.

Modellen

LBVD Interim biedt ondersteuning bij capaciteitvraagstukken bij onze opdrachtgevers. LBVD interim kent verschillende zakelijke modellen:

  • Werving en Selectie: LBVD Interim zoekt op basis van een profiel, waarbij het uitgangspunt is dat de kandidaat in vaste dienst komt bij onze opdrachtgever.
  • DetaVast: LBVD Interim zoekt op basis van een profiel. Wanneer een match tot stand is gebracht komt de kandidaat eerst een vooraf bepaalde periode in dienst bij LBVD. Wanneer alles gaat zoals we verwachten, komt de kandidaat na die detacheringsperiode in vaste dienst bij de opdrachtgever.
  • Makelen: ZZP’ers en andere zelfstandige professionals zijn welkom zich in onze database te laten opnemen. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan capaciteitsinvulling, en soms is het gewoon praktisch om die invulling met een derde te doen.