LBVD koerst verder met tweekoppige directie

Het directieteam van LBVD Consultancy, het informatiebeveiligingsadviesbureau uit Delft, gaat van drie naar twee leden. Jeroen van Dongen, mede-oprichter en directeur, overhandigt op 31 december 2014 zijn functie en verantwoordelijkheden aan zijn twee mede-eigenaren: Hans Labruyere en Rein de Vries. Jeroen trekt zich volledig terug als directeur en aandeelhouder.

Jeroen is sinds de oprichting in 2005 betrokken bij LBVD en zag de onderneming vanaf dat moment gestaag groeien naar een winstgevende onderneming met een grote verscheidenheid aan klanten, en veelzijdige kennis op de informatiebeveiligingsthema’s techniek, organisatie en mens.

Jeroen over LBVD en de nieuwe stap in zijn carrière:

‘Ik heb ruim negen jaar met plezier gewerkt aan het leefbaar maken van de digitale wereld. Nu is het voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Ik heb nog enorm veel plannen die niets met informatiebeveiliging te maken hebben, en aan die persoonlijke ontwikkeling wil ik vanaf nu nog meer gaan werken. LBVD is nu in een positie dat ik mij met een gerust hart kan terugtrekken en mijn deel van de bedrijfsleiding kan overlaten aan mijn collega’s.”

Hans, Directeur Commercie bij LBVD:

“Wij betreuren zijn vertrek maar hebben respect voor de beweegredenen van Jeroen. Samen met Jeroen hebben we LBVD door een mooie tijd gestuurd en hij laat ons sterk achter. Daar zijn we hem dankbaar voor. We zijn klaar voor de volgende fase en kijken met vertrouwen naar de toekomst waarin we onze opdrachtgevers optimaal zullen bedienen.”