Nieuwe Sales Executive Red Teaming: Casper van Slooten

Casper

Bachelor of Economics (BEc), Integrale Veiligheid – Applied Safety & Security Studies

Sinds juli 2014 vertegenwoordigt Casper van Slooten de Business Unit Red Teaming van LBVD. Casper heeft ervaring opgedaan bij zowel profit- als non-profit-organisaties op het gebied van (informatie)veiligheid: KPN, gemeente, zorgsector. Hij is afgestudeerd veiligheidskundige met de minors Terreur in de Toekomst, Georganiseerde Misdaad, Crisisbeheersing en Management Skills. Zijn scriptie schreef hij over informatiebeveiliging. Tot deze nieuwe stap naar LBVD werkte Casper via LBVD als informatiebeveiligingsadviseur bij twee ziekenhuizen.

Casper over zijn vorige baan, LBVD en de job:

“Ik heb een fantastische tijd gehad als informatiebeveiligingsadviseur in de ziekenhuizen. Op het gebied van informatiebeveiliging en het werken met verschillende disciplines, van directie tot chirurgie tot doktersassistentie, heb ik een flinke dosis ervaring opgedaan.

Ik heb altijd een goede relatie gehad met LBVD. Hier is de mooie kans om voor hen te komen werken uit voortgevloeid. Daarbij tref ik het met de diensten van Red Teaming. De Penetratietest Informatiesystemen is een ontzettend nuttig middel waar onze opdrachtgevers gegarandeerd mee geholpen zijn en verbetering bewerkstelligen. De MysteryGuest heeft op het gebied van fysieke veiligheid en psychologie veel raakvlakken met mijn afgeronde studie.

Bezig zijn met veiligheid: met professionals, vóór professionals. Dat is wat ik wil, en dat is wat ik ga doen bij LBVD.”

Hans Labruyere, Directeur Commercie bij LBVD:

“Wij zijn erg blij met de komst van Casper van Slooten. Deze jonge, enthousiaste allround-specialist zal ons veel leren. We hebben er alle vertrouwen in dat zijn specifieke kennis en ervaring gecombineerd met de opdrachtgevers van LBVD zal leiden tot mooie mogelijkheden. Casper is een aanwinst voor onze opdrachtgevers en voor Red Teaming.”