Carrière als Consultant

Goede sfeer en prima arbeidsvoorwaarden

Je kunt bij LBVD rekenen op een informele, collegiale werksfeer met uiteenlopende uitdagingen. Je ontvangt een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname aan onze pensioenregeling en allerhande extra’s zoals een auto, smartphone en laptop van de zaak. Wij werken hard, maar er is altijd ruimte voor ontspanning, zoals een leuke boottocht, lekker eten of een gezellige borrel.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei neemt bij ons een centrale plaats in. Ons team bestaat uit experts op de verschillende gebieden van informatiebeveiliging, hacking, privacy, ICT, organisatiekunde en communicatie. Onze professionals hebben een relevante opleiding genoten op HBO- of WO-niveau. Daarnaast hebben ze specifieke certificeringen, zoals CISSP, OSCP, WAPT, CEH, CISM, CISA of CIPP/E en zijn ze lid van (beroeps)verenigingen zoals het PvIB, ISACA en IAPP. Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Vakmensen met pit en potentie

LBVD is een ambitieuze expert in informatiebeveiliging. Onze klanten zijn bijzonder, onze manier van werken is bijzonder en dat geldt ook voor onze professionals. Die zijn oplossings- en mensgericht, in een keer goed, op maat risicogedreven. Ze kunnen inzichtelijk beveiligen. Of het nu gaat om specifieke normen zoals de ISO27001/2, NEN7510 of BIO, de AVG, een beleidsplan maken of slagen voor de DigiD-audit: de consultants van LBVD stellen graag hun gedegen kennis en jarenlange ervaring in project- of detacheringsvorm beschikbaar aan opdrachtgevers. Ze houden van hun vak, ze zijn communicatief en willen klanten en elkaar inspireren.

Is werken bij LBVD iets voor jou?

LBVD maakt de digitale wereld leefbaar. Door de diensten van onze professionals bij opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven, van ministeries tot financiële instellingen en van nutsbedrijven tot onderwijsinstellingen, hoeven zij zich geen zorgen te maken over de risico’s van de digitale wereld.

Wil je meer weten over hoe je tot je recht kunt komen in een informele, betrokken en vooral leuke werkomgeving? Bij een bloeiend, specialistisch cybersecurity adviesbureau waar je het verschil mag/kan maken? Durf je de overstap naar consultancy aan? Neem dan contact met ons op!