MysteryGuest

U bent actief bezig met informatiebeveiliging binnen de organisatie. Maar u maakt zich zorgen over de medewerkers. Weten ze hoe ze moeten handelen als er onbevoegden over de vloer komen? En bijvoorbeeld nieuwsgierig in de archiefkasten snuffelen? Onze MysteryGuests zetten Social Engineering in om toegang te krijgen tot uw bedrijfsinformatie. Hiermee krijgt u inzicht in de weerbaarheid van uw organisatie tegen pech, toeval en (cyber)criminelen.

LBVD valt uw locatie gecontroleerd aan

Onze MysteryGuest vallen uw locatie(s) gecontroleerd aan op een wijze waarop ook een echte crimineel dat zou doen. In een real-life situatie stellen ze de weerbaarheid op de proef testen ze de aangebrachte beveiliging.

Specifieke aandachtspunten kunnen zijn:

  • Toegangsmogelijkheden: insluiping, insluiting, tailgating
  • Reacties van medewerkers: onbewust onbekwaam of niet? Zijn ze doortastend, open, pro-actief of passief?
  • Fysieke status: hoe zit het met clear desk, clear screen, het afsluiten van deuren, kasten, archieven?
  • Digitale status: is het mogelijk om – eenmaal binnen – digitale schade aan te richten? Met behulp van technische hulpmiddelen en hackers-skills legt de MysteryGuest de koppeling tussen fysieke en digitale veiligheid.

Helder statusrapport is startpunt voor een verbetertraject

U krijgt van LBVD een helder statusrapport met daarin bevindingen, conclusies en aanbevelingen. Als startpunt is voor een verbetertraject voor het beveiligen van uw informatie en uw objecten. Onze MysteryGuests werken de verkregen bevindingen en statusinformatie voor u uit waarbij ze uiteraard ook ingaan op de zaken die goed geregeld zijn. De aanbevelingen zijn praktisch en haalbaar.