MysteryGuest

U bent actief bezig met informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Maar u maakt zich zorgen over uw medewerkers. Weten ze hoe ze moeten handelen als er onbevoegden in de archiefkasten snuffelen? Onze MysteryGuests zetten Social Engineering in om toegang te krijgen tot uw bedrijfsinformatie. Hiermee krijgt u inzicht in de weerbaarheid van uw organisatie tegen pech, toeval en (cyber)criminelen.

Uw locatie wordt gecontroleerd aangevallen

Uw locatie wordt door de MysteryGuests gecontroleerd aangevallen op een manier waarop ook een echte crimineel dat zou doen. In een real-life situatie wordt uw beveiliging getest.

Specifieke aandachtspunten kunnen zijn:

  • Toegangsmogelijkheden: insluiping, insluiting, tailgating
  • Reacties van medewerkers: onbewust onbekwaam of niet? Zijn ze doortastend, open, pro-actief of passief?
  • Fysieke status: hoe zit het met clear desk, het afsluiten van deuren, kasten, archieven?
  • Digitale status: is het mogelijk om, wanneer je eenmaal binnen bent, digitale schade aan te richten? Met behulp van technische hulpmiddelen en hackers legt de MysteryGuest de koppeling tussen fysieke en digitale veiligheid.

Helder statusrapport is startpunt voor een verbetertraject

U krijgt een helder statusrapport met daarin conclusies en aanbevelingen, waardoor het een goed startpunt is voor een verbetertraject voor het beveiligen van uw informatie en uw objecten. Onze MysteryGuests werken de verkregen bevindingen en statusinformatie voor u uit waarbij ze ook ingaan op de zaken die wel goed gingen. Conclusies en aanbevelingen ontbreken natuurlijk niet.