Stagiaire Consultancy: Romy Rambaran stelt zich voor

Romy Linkedin

Mijn naam is Romy Rambaran. Ik ben geboren op 17 februari 1993 en ik woon in Den Haag. Ik studeer aan de Academie voor IT & Design en volg de opleiding Information Security Management. Ik heb de opleiding gekozen omdat ICT voor mij nieuw was. Ik was erg nieuwsgierig en leergierig als het gaat om informatiebeveiliging. Daarnaast hou ik ervan om een uitdaging aan te gaan. Nu ben ik een derdejaarsstudent en mag daarom 20 weken stage lopen. LBVD trekt mij enorm aan, omdat de cultuur binnen LBVD goed bij mij past: een knus en familiair gevoel.

Stageopdracht gaat over risicomanagement

Mijn stageopdracht heeft te maken met risicomanagement en is als volgt geformuleerd:

“Inzichtelijk maken van potentiële risico’s per beheersmaatregel uit de ISO27002 op het moment dat deze niet worden geïmplementeerd.”

Ik voer deze opdracht uit om de consultants te helpen om op overzichtelijke wijze potentiële risico’s weer te geven in de rapportages. Die rapportages zijn het resultaat van bijvoorbeeld nulmetingen, bedoeld voor opdrachtgevers die ervoor kiezen om bepaalde beheersmaatregelen niet te implementeren in hun organisatie.

Ontspanning?

Naast de opleiding die ik volg, zoek ik mijn ontspanning door het lezen van boeken, maar ook door af te spreken met vriendinnen en een drankje te drinken op een terras. Daarnaast ben ik een familiepersoon en ben ik vaak en graag met familie om me heen. Verdere hobby’s zijn film kijken of een stukje wandelen.

Meer weten? Mail dan naar: rrambaran@lbvd.nl