Waterinfodag: Hack Demo en BIWA pragmatisch

Hans Labruyère legt tijdens een interview uit wat de missie is van LBVD en wat het doel  van LBVD op de Waterinfodag was: het leefbaar maken van de digitale wereld en organisaties helpen pragmatisch om te gaan met BIWA.

LBVD was te gast op de Waterinfodag 2014: dé beurs voor de waterketen. De organisatie van de Waterinfodag vroeg ons een Hack Demo te geven aan de bezoekers. Onze beste hackers gaven acte de presence: een volle, geïnteresseerde zaal was hun beloning.

De LBVD-stand op de markt werd goed bezocht, net als de presentatie die we hielden in samenwerking met Hoogheemraadschap Rijnland. Onze presentatie heette ‘BIWA Pragmatisch’: wij legden samen met Hoogheemraadschap Rijnland uit wat er niet hoeft én hoe je de dingen die wel moeten zo effectief mogelijk kan doen.

De bedrijvenmarkt bood plaats aan een groot aantal, zeer diverse ondernemingen en instellingen: van RIVM tot aannemers, van mijn.overheid.nl tot aan LBVD. Wij hadden in het kader van AprilAwareness lok-USB sticks uitgestrooid…

Het was een erg leuke dag, die voor iedereen leerzaam was. Tot volgend jaar!