Awareness

Voorkom incidenten. Maak gebruikers bewust van dreigingen, leer ze hoe ze dreigingen herkennen en het beste kunnen handelen.

PhishLink

Met PhishLink worden gebruikers beter in het onderkennen van phishing mails. PhishLink Continu en PhishLink365 laten gebruikers maandelijks oefenen waardoor de kans op een geslaagde aanval sterk afneemt.

Roadshows

Laat medewerkers zien welk cyberrisico uitgaat van hackers. Welke soorten zijn er, wat drijft hen en hoe gaan ze te werk? Een op locatie verzorgde hackdemo of pubquiz maakt deelnemers bewust van digitaal gevaar.

Hand-on hacking workshop

Voor ICT-ers is een inkijk in de wereld van hackers via onze dienst HackDemo interessant, en zelf een keer hacken is nog leuker! LBVD maakt het mogelijk zelf een keer een systeem digitaal te overmeesteren.

Application Security Training

Cyberrisico's wegnemen doe je bij de bron, daar waar het risico ontstaat. Online Application Security Training toont softwareontwikkelaars hoe kwetsbaarheden ontstaan en hoe je deze voor kunt zijn.

KennisToets

Zijn medewerkers bekwaam in het veilig werken met informatie en systemen? Weten zij hoe ze moeten handelen in bepaalde situaties. Meet dit online met KennisToets en maak hen nog verder c.q. beter bewust.

MysteryGuest

Onze Red Team dienst MysteryGuest is ook te benutten als bewustmaker. MysteryGuest laat zien hoe weerbaar of kwetsbaar de organisatie is in niet-digitaal opzicht. Welke bedreiging Social Engineering kan zijn.