Kennistoets

U doet veel aan het bewust maken van medewerkers hoe veilig te werken met informatie en systemen. Maar kunt niet goed beoordelen wat het effect hiervan is op de toename van het kennisniveau. En u wilt graag weten hoe zij zullen handelen in bepaalde situaties. Met deze informatie wilt u gerichte acties inzetten om het bewustzijns- en kennisniveau te meten en verbeteren. U bent zeker niet de enige: veel organisaties worstelen met dit probleem. Het is moeilijk te meten wat medewerkers weten en hoe zij zullen handelen in bepaalde situaties. Tot het te laat is.

Inzicht in het kennisniveau van uw medewerkers

Met KennisToets krijgt u inzicht in het kennisniveau van de medewerkers op het gebied van informatieveilig werken. Op basis van deze inzichten kunt u onderbouwde beslissingen nemen voor vervolgstappen. Daarnaast worden uw medewerkers bewuster van informatieveiligheid: KennisToets daagt ze uit na te denken over het onderwerp.

KennisToets is een web-based leerplatform waarmee u de kennis van uw medewerkers kunt toetsen. U bepaalt zelf de onderwerpen voor uw medewerkers, waarna zij antwoord geven op vragen over de leerstof in KennisToets. Door inzet van real-life casussen kunt u toetsen of de medewerkers hun kennis op de juiste manier toepassen.

Met KennisToets zorgt u ervoor dat u de kennis binnen uw organisatie borgt. Na het meten van het kennisniveau en de juiste toepassing van de leerstof kunt u zich meer gericht inspannen om het niveau te verhogen en te behouden.

Voor een goede indruk van de mogelijkheden van KennisToets bekijkt u de demo’s.

Meer weten?

Neem contact met ons op via advies@lbvd.nl of 015 2682533