PhishLink

Het risico van phishing

Het risico van phishing is duidelijk: als uw medewerker op een phishinglink klikt kan hij malware binnenhalen of hun persoonlijke gegevens en gevoelige bedrijfsgegevens prijsgeven. Met deze gegevens kunnen criminelen fraude plegen en geld afhandig maken. Organisaties worden steeds meer geconfronteerd met cybercrime en phishing komt steeds vaker voor.

Phishing helemaal voorkomen kan niet

U kunt nooit helemaal voorkomen dat phishing e-mails in de e-mailboxen van uw medewerkers terechtkomen. U weet ook niet zeker of uw medewerkers niet op de links in phishing e-mails klikken.
Met PhishLink van LBVD kunt u uw medewerkers wel bewust maken van de gevaren van phishing door ze te trainen in de omgang met phishing. Hierdoor worden ze weerbaar tegen phishing en weten ze hoe ze correct moeten handelen wanneer er een phishing e-mail in hun e-mailbox terechtkomt.

Voorkom dat cybercriminelen uw gegevens verkrijgen

Met PhishLink voorkomt u dat persoonlijke en bedrijfsgegevens in handen komen van cybercriminelen en zorgt u ervoor dat geld veilig op de bankrekening blijft staan. Ook voorkomt u dat uw IT-systemen besmet worden door malware en u tijd en geld moet inzetten om de schade aan uw systemen te laten herstellen.

 

Opdrachtgevers