PhishLink

Het risico van phishing

Het risico van phishing is duidelijk: als uw medewerker op een phishinglink klikt kan hij malware binnenhalen of persoonlijke gegevens en/of gevoelige bedrijfsgegevens prijsgeven. Met deze gegevens kunnen criminelen fraude plegen en geld afhandig maken of zelfs inbreken op uw systemen. Organisaties worden steeds meer geconfronteerd met cybercrime en phishing komt steeds vaker voor.

Phishing 100% afvangen kan niet

U kunt nooit 100% voorkomen dat phishing e-mails in de e-mailboxen van uw medewerkers terechtkomen, ondanks geavanceerde filtermethodes. U weet ook niet zeker of uw medewerkers niet op de links in phishing e-mails klikken.
Met PhishLink van LBVD kunt u uw medewerkers bewust maken van de gevaren van phishing door ze te trainen in de omgang met phishing. Hierdoor worden ze weerbaar tegen phishing en weten ze hoe ze correct moeten handelen wanneer er een phishing e-mail in hun e-mailbox terechtkomt.

Voorkom dat cybercriminelen uw gegevens verkrijgen

Met PhishLink voorkomt u dat persoons- en bedrijfsgegevens in handen komen van cybercriminelen en zorgt u ervoor dat geld veilig op de bankrekening blijft staan. Ook voorkomt u dat malware uw IT-systemen besmet en u tijd en geld moet investeren om de schade aan uw systemen te (laten) herstellen.
LBVD biedt phishing simulaties in verschillende varianten, waaronder via e-mail, sms, usb-sticks en telefonie (spraak).

Opdrachtgevers