PhishLink – Gesimuleerde phishing

phishing email phishing link

Het risico van phishing is duidelijk: steeds meer organisaties zijn slachtoffer van deze vorm van cybercrime.

Als een collega op een link in een phishing e-mail klikt kan hij persoonlijke gegevens prijsgeven, zoals zijn inloggegevens, of gevoelige bedrijfsinformatie. Of malware binnenhalen.

Met verkregen gegevens kunnen criminelen mogelijk inbreken op uw systemen, uw bestanden en systemen gijzelen, fraude plegen en/of geld afhandig maken.

Phishing 100% afvangen is onmogelijk

Ondanks geavanceerde filtermethodes is het niet 100% te voorkomen dat phishing e-mails in de mailbox van de medewerkers terechtkomen. U weet ook niet zeker of de medewerkers niet in phishing e-mails tuinen.

LBVD biedt hier in twee modi een oplossing voor: PhishLink. Via gesimuleerde phishing kunt u uw medewerkers bewust maken van de gevaren van phishing, hen leren om te gaan met phishing e-mails en incidenten voorkomen. De weerbaarheid tegen phishing neemt toe. Gebruikers weten hoe ze moeten handelen wanneer een phishing e-mail in hun mailbox terechtkomt.

Voorkom dat cybercriminelen uw gegevens verkrijgen

Met PhishLink voorkomt u dat persoons- en bedrijfsgegevens in handen komen van cybercriminelen en zorgt u ervoor dat geld veilig op de bankrekening blijft staan. Ook voorkomt u dat malware uw systemen besmet en u tijd en geld moet investeren om de schade aan uw systemen te (laten) herstellen.

LBVD biedt phishing simulaties in verschillende varianten, waaronder via e-mail, sms, usb-sticks en telefonie (spraak). Zodat uw medewerkers weerbaar worden en de kans aanmerkelijk lager is dat zij slachtoffer worden in de toekomst.