PhishLink365

In een tijdperk waarin digitale beveiligingsdreigingen blijven evolueren, is het van cruciaal belang om proactief te handelen om medewerkers te wapenen tegen nieuwe risico’s. LBVD introduceert PhishLink365, een innovatieve, waardevolle dienst specifiek ontworpen om het bewustzijn van cyberdreigingen aanmerkelijk te verhogen.

PhishLink365 benut de kracht van uw bestaande Microsoft 365-omgeving (tenant) voor het uitvoeren van realistische phishing-simulaties in plaats van externe phishingtools. PhishLink365 biedt medewerkers (gebruikers) hands-on ervaring met het herkennen en omgaan met potentiële cyberdreigingen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Redenen om te kiezen voor PhishLink365

Kosteneffectief: PhishLink365 maakt optimaal gebruik van uw huidige Microsoft 365 licenties (E5 of Microsoft Defender Plan 2). Dit betekent dat er geen extra kosten zijn gemoeid met het implementeren van phishingsimulatietools. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen met behoud van de kwaliteit en effectiviteit.

Volledige ontzorging: PhishLink365 neemt de complexiteit van het opzetten van effectieve phishingsimulaties weg. Ons team van experts gebruikt haar diepgaande kennis en jarenlange ervaring om sterke, realistische en overtuigende campagnes te creëren, waardoor uw teams niet belast worden en zich kunnen blijven focussen op primaire taken.

Directe en constructieve feedback: Tijdens de phishingsimulaties ontvangen gebruikers onmiddellijk feedback. Deze aanpak is speciaal ontworpen om een leerervaring te bieden die het bewustzijn en begrip van cyberrisico’s direct stimuleert.

Expertise en actuele campagnes van LBVD: LBVD combineert de expertise van haar team van cyberbeveiligingsexperts met een voortdurende focus op actuele dreigingen. Om phishingsimulaties te creëren die niet alleen overtuigend en relevant zijn, maar ook afgestemd zijn op de nieuwste trends in real-life phishing. Deze aanpak zorgt ervoor dat de leerervaring van gebruikers optimaal en immer actueel is. Dankzij onze constant bijgewerkte bibliotheek van campagnethema’s verzekert PhishLink365 dat het bewustzijn van uw gebruikers altijd een stap voor blijft op aanvallers, waardoor de organisatie structureel beschikt over een sterke, passende verdediging tegen phishingaanvallen.

PhishLink365 tilt phishing-training naar het hoogste niveau

PhishLink365 onderscheidt zich door zijn geavanceerde integratie binnen de Microsoft 365-tenant. Dit biedt een reeks voordelen die de weerbaarheid van uw organisatie naar een hoger niveau tilt. Zonder de noodzaak tot whitelisting, minimaliseert PhishLink365 potentiële veiligheidsrisico’s en behoudt het de integriteit van uw netwerk, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een naadloze ervaring die volledig geïntegreerd is met uw huidige systemen. Het beheer van medewerkerslijsten wordt vereenvoudigd door de integratie met Microsoft Attack Simulation Training. Dit bespaart niet alleen tijd maar verhoogt ook de efficiëntie.

Met de flexibiliteit om elk gewenst domein als afzender te gebruiken, verbetert PhishLink365 de realiteit en effectiviteit van de phishingtrainingen. In combinatie met de gegarandeerde bezorging van phishingmails (dankzij de integratie met Microsoft Defender) zorgt deze flexibiliteit ervoor dat uw gebruikers een realistische, betrouwbare training ervaren. Gesimuleerde phishingmails worden gegarandeerd afgeleverd, inclusief Microsoft-gerelateerde content, met duidelijke labeling om verwarring te voorkomen.

PhishLink365 biedt een real-time dashboard. De voortgang en resultaten van campagnes zijn continu te monitoren. Dit maakt het mogelijk om direct aanpassingen en verbeteringen door te voeren, gebaseerd op actuele gegevens.

Resumerend

PhishLink365 biedt een vooruitstrevende aanpak van cybersecurity-bewustwording. Door gebruik te maken van de Microsoft 365-tenant, biedt LBVD een kosteneffectieve, veilige en zeer relevante manier om de dreiging van phishing tegen te gaan. De combinatie van functies maakt PhishLink365 een zeer krachtige middel in uw verdediging tegen phishing, ontworpen om uw medewerkers voor te bereiden en te beschermen tegen het steeds veranderende cyberdreigingslandschap. We benadrukken het belang van praktische ervaring en directe feedback in het leerproces. Dit is een essentiële stap in het versterken van de digitale veerkracht van de organisatie tegen phishingaanvallen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via advies@lbvd.nl of 015 2682533