Kwartiermaken

Kwartiermaker:
Wegbereider; Voorloper; De weg vrijmaken

Je hebt bouwers en beheerders. De consultants van LBVD zijn van huis uit bouwers. Als er nog niet veel is (gebeurd), zijn ze het meest in hun element! Zorgen ze in een kort tijdsbestek dat er veel tot stand komt: voor een gedegen, beheerbaar bouwwerk op solide fundament. Kwartiermaken noemen we dat.

U wilt graag een goede opzet van uw informatiebeveiliging en privacy (IBP). Voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfsinformatie, maar ook de informatie – waaronder privacygevoelige informatie – van de stakeholders, zoals klanten, samenwerkingspartijen, medewerkers, et cetera. Maar ook voor het waarborgen van  de continuïteit van de organisatie en haar bedrijfsvoering, door onverantwoorde, niet-acceptabele risico’s te beteugelen en compliant te zijn aan relevante wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U onderkent het belang, wilt graag werk maken van IBP en snel starten. Maar u weet niet goed hoe … De eigen organisatie ontbeert voldoende ‘know-how’ en het instellen van een fulltime Security Officer voert (nog) te ver.

In dat geval biedt onze dienst Kwartiermaken uitkomst. Een ervaren team van specialisten komt op afgesproken dagen uw IBP-organisatie gestalte geven. Om uw informatiebeveiliging snel naar een goed niveau te brengen, te verankeren en borgen in de organisatie.

De consultants van LBVD zijn communicatief en creatief. Ze zijn sterk in concretiseren en plannen, leveren snel zichtbaar resultaat en weten hoe ze uw organisatie kunnen ontzorgen. In nauwe samenwerking met u bepalen ze de specifieke behoefte van uw organisatie en zorgen ze voor inzicht in kaders en doelen. Door het vooraf bepaalde plan uit te voeren, is het voor niemand een verrassing dat precies wordt opgeleverd wat aan het begin is gevraagd! Onze consultants zijn in staat deuren te openen en zelfstandig te werken. Samen met u wordt het project een succes.

De consultants van LBVD voeren opdrachten uit bij veel verschillende organisaties, zowel diverse typen non-profit als profit organisaties. De brede en diepe ervaring leidt tot korte inwerktijden en het snel kunnen aanpassen aan verschillende bedrijfsculturen. In de rol van bouwer voeren onze consultants verschillende werkzaamheden uit: van het ontwikkelen van beleid en baselines, risicoanalyse, selecteren en implementeren van maatregelen tot het creëren van bewustwording binnen de organisatie.