Penetratietest Informatiesystemen

U hebt uw informatievoorziening goed op orde maar wilt graag meer zekerheid over de kwetsbaarheid van uw applicaties, IT-systemen en locaties. U volgt het nieuws op de voet en bent er niet gerust op dat uw bedrijfsinformatie veilig is voor pech, toeval en cybercriminelen. Met Red Teaming van LBVD krijgt u meer zekerheid over deze zaken door het uitvoeren van een Pentest.

Test de beveiliging van uw IT-systemen en bedrijfsapplicaties

Met de Pentest test u onder meer de beveiliging van uw IT-systemen en bedrijfsapplicaties. Cybercriminelen kunnen uw systemen hacken en bedrijfsgevoelige informatie bemachtigen. De Certified Ethical Hackers uit het Red Team van LBVD testen de beveiliging van uw IT-systemen door uw systeem te hacken op een manier waarop een echte cybercrimineel dat ook zou doen. Wij gebruiken bij de uitoefening van pentesten OSSTMM, PTES, OWASP en ECSA/LPT als leidraad. Wij testen van buiten naar binnen, van binnen naar binnen, maar ook WiFi, applicatie-onderzoek en fysieke componenten zijn mogelijk.

Helder statusrapport is startpunt voor een verbetertraject

U krijgt een helder statusrapport met daarin conclusies en aanbevelingen, waardoor het een goed startpunt is voor een verbetertraject voor het beveiligen van uw systemen. Onze hackers werken de verkregen bevindingen en statusinformatie voor u uit, waarbij ze ook ingaan op de zaken die wel goed gingen. Conclusies en aanbevelingen ontbreken natuurlijk niet.

Opdrachtgevers